Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Львів’яни успішно виступили на чемпіонаті Європи з велоперегонів

Національна збірна команда України приймала участь у змаганнях у кількості 16 спортсменів, та виборола шість медалей першості, - повідомила заступник начальника управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Оксана Вацеба, - передає Гал-інфо.

У місті Анадія (Португалія) упродовж 18-23 липня 2017 року тривав чемпіонат Європи з велоперегонів на треку серед спортсменів віком до 23 років (юніори, юніорки), де в складі збірної команди України успішно виступили вихованці львівської школи велоспорту.

У груповій гонці на дистанції 25 км за очками чемпіоном Європи став випускник Львівського училища фізичної культури Олег Канака. На фініші Олег зумів випередити господаря змагань бельгійця Фабі Ван ден Боске та представника Швейцарії Мауро Шміда, які посіли II і III місця відповідно.

Ще один представник Львівщини Олександр Кривич фінішував п’ятим у гонці з вибуванням, а також посів 15 місце у гонці-скретчі.

Об’єднавшись з іще одним вихованцем львів’янином Валерієм Романенковим, ці спортсмени показали дев’ятий час у командній гонці переслідування на 4км.

У парній гонці на дистанції 40 км - медісоні, бронзові медалі чемпіонату виборов український дует у складі вихованця Львівської школи вищої спортивної майстерності Романа Гладиша та тернополянина Віталія Гриніва.

Окрім того, Роман Гладиш посів 7 місце у омніумі (велосипедне богатоборство), 9 – у командній гонці переслідування на 4 км та 10 місце – у скретчі (індивідуальна гонка на 15 км).

Ще одна представниця Львівщини, студентка II курсу Львівського училища фізичної культури Юлія Бірюкова у командній гонці показала сьомий результат, а у гонці за очками набрала восьму суму.

Загалом у змаганнях брали участь команди з 25 країн Європи. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ