Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Львів'янин у реанімації після наїзду скутера

У Львові скутерист травмував двох пішоходів. Внаслідок ДТП трьох осіб госпіталізовано. Дорожньо-транспортна пригода трапилася 11 вересня о 18.05 на проспекті Чорновола у Львові, повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

Як попередньо встановили правоохоронці, 20-річний львів’янин, керуючи скутером, скоїв наїзд на двох пішоходів, 20-річну львів’янку та 17-річного львів’янина, які переходили дорогу по пішохідному переході.

Внаслідок автопригоди в реанімаційне відділення госпіталізовано хлопця-пішохода з діагнозом: «відкритий перелом кісток лівої гомілки зі зміщенням, закритий перелом лівої ключиці, закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, множинні забої та садна тулуба, кінцівок».

Скутериста з діагнозом «закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забійні садна лівого колінного і ліктевого суглобів» та дівчину-пішохода зі «струсом головного мозку, забоями та саднами лівої гомілки, лівого плеча і передпліччя, забійною раною нижньої губи» госпіталізовано в нейрохірургічне відділення.

Правоохоронці встановлюють обставини ДТП, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ