Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Львів’янину-рецидивісту загрожує 12 років за розбійний напад

Львівська поліція затримала рецидивіста, причетного до розбійного нападу на пенсіонерку. Йому загрожує позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна, - відділ комунікації поліції Львівської області.

"У Франківський відділ поліції 23 листопада за допомогою звернулась 87-річна львів’янка. Жінка повідомила, що в обід у її квартиру, розташовану в одному з будинків по вулиці Антоновича, розбивши вікно на веранді, проник зловмисник. Чоловік напав на пенсіонерку, повалив її на підлогу та наніс тілесні ушкодження. Далі, обшукавши помешкання, заволодів грошима у сумі десять тисяч гривень та сто доларів США, після чого втік", - йдеться у повідомленні.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 (розбій) КК України.

Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Як встановили правоохоронці, до скоєння злочину причетний 36-річний раніше судимий львів’янин.

Оперативно-розшуковими заходами поліцейські встановили місцеперебування зловмисника та затримали його в порядку ст. 208 КПК України. Суд обрав для нього міру запобіжного заходу – тримання під вартою.

Триває досудове розслідування, правоохоронці встановлюють причетність зловмисника до скоєння інших злочинів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ