Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Львів’яни-призери Європейських ігор отримали по 80 000 гривень від міста

Призери Європейських ігор 2023 та їх тренери отримали премії від Львівської міської ради по 80 тисяч гривень. Сертифікати за їх високі спортивні досягнення сьогодні під час зустрічі в мерії вручив міський голова Львова Андрій Садовий.

Львівські спортсмени привезли з Європейських ігор 5 медалей:

·   Павло Коростильов – переможець у змаганнях зі швидкострільного пістолета у змішаних командах разом з Юлією Коростильовою.

·   Юлія Коростильова – двічі чемпіонка Європейських Ігор-2023: окрім перемоги у змаганнях зі швидкострільного пістолета у змішаних командах разом з Павлом Коростильовим, святкувала також перемогу у командній стрільбі на 25 метрів з пістолета.

·   Анастасія Німець – разом з Юлією Коростильовою та Оленою Костевич стали переможцями у командній стрільбі на 25 метрів з пістолета.

·   Ще одне золото до Львова привезла Валерія Терета, яка тріумфувала на дистанції 500 метрів у каное-двійці разом з Людмилою Лузан.

Усі ці спортсмени та їхні тренери отримали премію від Львівської міської ради по 80 000 гривень. Нагадаємо, що такі грошові винагороди надаються в межах Програми надання премій Львівської міської ради чемпіонам і призерам міжнародних та національних змагань і їх тренерам.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ