Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Мадридський "Атлетіко" cтав чемпіоном Ліги Європи

Французький "Марсель" і іспанський "Атлетіко" зійшлися між собою у фіналі Ліги Європи, - 112.ua.

"Марсель" - "Атлетико" 0:3

Гол: Грізманн, 21, 50, Габі, 89

"Марсель": Манданда – Сарр, Рамі, Луїс Густаво, Амави – Замбія-Ангисса, Сансон – Товен, Пайє (Лопес, 32), Окампос (Нжие, 55) – Жермен.
"Атлетіко": Облак – Врсалько (Хуанфран, 46), Хіменес, Годін, Лукас Ернандес – Коке, Сауль, Габі, Корреа (Парти, 87) – Грізманн (Торрес, 90), Дієго Коста.

"Марсель" почав гру активніше, зі старту забравши м'яч собі. У французів виходили непогані різкі атаки і Жермен навіть отримав шанс, вийшовши один на один, але пробив вище воріт. "Атлетіко" дещо вирівняв гру, але попереду у команди Сімеоне особливо не клеїлося. Поки захист "Марселя" сама не привезла собі гол - Густаво помилився недалеко від своїх воріт, Габі м'яч підхопив і віддав на хід Гризманну, який свій момент впевнено реалізував.

У другому таймі француз швидко оформив дубль. Коке відмінним пасом знайшов Антуана праворуч в карному і лідер "Атлетіко" м'яко перекинув Манданда. Після цього мадрицы просто задавили суперника, притиснувши "Марсель" до своїх воріт. Але під кінець матчу у французів вийшло створити момент, але Мітроглу пробив головою в штангу. А вже у фіналі гри "Атлетіко" добив суперника. Фінальну крапку в матчі поставив Габі, пробив у лівий кут воріт Манданда.

112.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ