Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Макаревич зібрав аншлаг у Києві та розповів про пісню українською мовою

Андрій Макаревич не опікуватиметься культурою Одеси. Відомий співак спростував інформацію, які поширили деякі ЗМІ про його нібито нову чиновницьку посаду в Україні, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

У середу співак прибув до Києва, і в ці хвилини дає концерт у столичному Жовтневому палаці. Квитки, що коштували від 190 до 3000 гривень, розкуплені. Організатори констатували аншлаг.

Андрій Макаревич співатиме тільки старі хіти. Пісню "Лише кохання залишить тебе живим", яку російський співак напередодні записав разом з українським гуртом "Гайдамаки" і поляком Мацеєм Маленчуком трьома мовами – українською, російською і польською – він не виконуватиме. Вважає, ще зарано.

Сама композиція, каже Макаревич, про кохання. І просить своїх шанувальників не вбачати у ній жодного політичного підтексту.

"Ми говорили простою мовою – українською, російською, польською. Це пісня про те, що остання надія – на любов. Вона має спасти людей, а люди мають урятувати світ. От і все. І досить уже задурювати собі голову політикою", - пояснив Макаревич.

ТСН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ