Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Максим Козицький вручив нагороду Лілії Білінській

Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
1/3
Сьогодні, 23 березня, голова Львівської обласної державної адміністрації Максим Козицький вручив директорці Львівської спеціалізованої спортивної школи олімпійського резерву ʺВЕСЛЯРИКʺ Лілії Білінській Почесну грамоту Кабінету Міністрів України за вагомий особистий внесок у забезпечення розвитку фізичної культури і спорту, сумлінну працю та професіоналізм, - інформує пресслужба ЛОДА.

ʺЗавжди приємно вручати нагороди людям, які так багато праці і часу докладають у розвиток спорту, в здорове майбутнє нашої нації. Школа ʺВеслярикʺ – це не лише про веслування. Тут також можна опанувати бокс, вільну боротьбу, дзюдо, важку, легку атлетику, кінний спорт тощо. Важливо, що ʺВеслярикʺ має відділення по області – у Трускавці, на Стрийщині, в Жидачеві. Там діти також мають доступ до якісних занять спортом. Дякуємо вам за велику роботуʺ, – наголосив Максим Козицький, вітаючи Лілію Білінську.

ʺНі для кого не є таємницею, що спортивна галузь тримається на людях-фанатах. Для них відзнаки урядового рівня – велика мотиваціяʺ, – додав Роман Хім’як.

Директорка закладу запевняє, що нагорода є результатом діяльності всього колективу.

ʺВсі нагороди приємно отримувати. Ця відзнака – результат роботи нашої команди. Хочу також подякувати за постійну підтримку управлінню молоді і спорту Львівської обласної державної адміністраціїʺ, – зазначила Лілія Білінська.

Білінська Лілія Романівна народилася 25 травня 1972 року у Львові. У 2003 році закінчила Львівський державний університет фізичної культури за спеціальністю фізичне виховання. З 2004 по 2018 рік очолювала Львівську комплексу дитячо-юнацьку спортивну школу ʺКолосʺ, з 2018 року очолює Львівську спеціалізовану спортивну школу олімпійського резерву ʺВЕСЛЯРИКʺ. У 2016 році обрана головою громадської організації ʺЛьвівська територіальна організація всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства ʺКОЛОСʺ. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ