Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Максим Шацьких залишився задоволений своєю кар’єрою у винниківському «Русі»

Колишній футболіст київського «Динамо» Максим Шацьких залишився задоволений своєю кар’єю у винниківському «Русі».
http://plus.lviv.ua/

Про це гравець розповів в інтерв’ю sport.ua.

- Закінчився контракт з «Рухом». Ви зараз у підвішеному стані або розумієте, де далі будете?

- Я поки у вільному плавання, акценти ще не розставляв - закінчую, або переходжу в іншу діяльність. Поки пошуки по футбольній тематиці тривають. Є деякі варіанти, але поки я в роздумах. Не все залежить від мене. Є мікротравма. Якщо продовжувати грати - треба швидко і конкретно вирішувати цю проблему. Якщо ж переходити в іншу область - вона, за великим рахунком, не заважає.

- Президент «Руху» Григорій Козловський говорив, що з задоволенням, якби Ви захотіли, залишилися б в команді, він запропонував би новий контракт. Ви не хочете грати в «Русі»? Хочете рівень вище?

- Конкретно ми ще не спілкувалися з цього приводу. Я буду там на початку лютого, він запросив нас на закриття сезону, і у нього День народження першого лютого. Тому, думаю, поговоримо віч на віч - і буду знати точну інформацію. Поки що, наскільки я знаю, він начебто хоче далі рухатися - переходити на ранг вище - але в той же час поки в роздумах. Все одно, якщо переходити в лігу вище, це буде тільки влітку. А до літа потрібно щось робити, десь грати. Тому я думаю, що він ще для себе не визначив, чого хоче.

- Він запросив на свій День народження всю команду, чи особисто Вас?

- Буде вся команда з дружинами, дітьми. Планується грандіозне свято.

- Тобто в дружніх відносинах залишилися?

- Так.

- Ви весь час були в таких стосунках?

- Він - один з таких президентів, з якими можна спокійно посидіти за столом, випити кави, неофіційно поспілкуватися. У цьому плані він абсолютно адекватний і правильна футбольна людина, яка любить футбол, любить свою справу, хоче розвивати команду у Винниках, щоб вона досягала більш високих цілей. З ним відносини абсолютно дружні.

- У свій час говорили, що Винниках цілком комфортно бути аматорським клубом, прекрасно розвивати інфраструктуру. Тим більше глядачі ходять, все стабільно. Не хотіли ніби і хлопці, і клуб підніматися вище - в професійну лігу. Ще є сумніви з цього приводу?

- Не знаю. Його давно підштовхують на цей крок, тому що команда дозріла, готова до того, щоб досягати чогось більшого. Але це трошки інший рівень, інші витрати, все по-іншому, посилюватися треба і все інше. Це щабель вище. Але все залежатиме від нього. Як він забажає - так і буде.

- А в структуру клубу не кликав Вас? Вже не як футболіста, а, наприклад, як менеджера, у якого напевно є зв'язки, багато знайомств?

- Ні, з цього приводу спілкування не було. Побачимося - може, і поговоримо на цю тему.

- З Алієвим, виступаючи за «Рух», часто спілкувалися? Як гадаєте, чому Саша після такої кар'єри опинився в «Русі»?

- Про це, напевно, його потрібно запитати, чому так сталося. Звичайно, спілкувалися, разом жили, на різних поверхах тільки. Кожен день бачилися, тренувалися. Весь цей час ми були разом.

- Правда, що він там навіть на українському заговорив?

- Може, якісь фрази. Так я особливо не чув, щоб він розмовляв українською мовою.

sport.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ