Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Манчестер Сіті» просить УЄФА скасувати дискваліфікацію «Олімпійського»

Активні вболівальники «Манчестер Сіті», які подорожують з командою по Європі під час проведення матчів Ліги чемпіонів, наполягають на тому, щоб УЄФА скасував дискваліфікацію НСК «Олімпійський» на перший матч 1/8 фіналу проти «Динамо» в Києві.

Нагадаємо, що УЄФА дискваліфікував стадіон київського «Динамо» на 3 матчі, один з яких умовно. Поєдинок 6-го туру групового етапу Ліги чемпіонів проти «Маккабі» (1:0) команда Сергія Реброва вже зіграла при порожніх трибунах.

- Уболівальники «Манчестер Сіті» засмучені тим, що не зможуть відвідати матч Ліги чемпіонів у Києві, - йдеться у зверненні активних фанатів клубу. - УЄФА почав боротися з расизмом на стадіонах, коли минулі роки про це ніхто не думав, а ця проблема існувала у всіх країнах в 70-90-і роки. Зараз же від рішення УЄФА страждають невинні фани команди, яка навіть не має ніякого відношення до гучної справи.

Коли закривають весь стадіон, провокатори розуміють, що домоглися своєї мети і це додає їм популярності. Дискваліфікація стадіону не вирішує проблеми, а лише посилює її, і це повинні зрозуміти чиновники УЄФА. УЄФА має ближче спілкуватися з уболівальниками і шукати проблему зсередини.

Sport.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ