Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Маркевич спростував перехід Мілевського у «Дніпро»

Агент Артема Мілевського Олександр Панков заінтригував українських уболівальників. На запитання, поставлене йому в соцмережі - де можна взяти автограф Артема? - Панков відповів: «У Дніпрі».

Одночасно з цим сам Мілевський дуже шанобливо висловився про тренера «Дніпра» Мирона Маркевича, сказавши: «Якщо надійде хороша пропозиція, то чому б і ні. У мене з Мироном Маркевичем дуже хороші стосунки склалися ще з того часу, коли ми разом працювали у збірній. Також він завжди перед грою тиснув мені руку, коли він був тренером «Металіста», а я - гравцем «Динамо». Я його дуже поважаю як тренера. До того ж дуже переживав за його команду в Лізі Європи в минулому сезоні».

Ми запитали у Мирона Маркевича, чи можлива поява в його команді Мілевського. «Нічого про це не знаю. Чутки і не більше того», - сказав наставник« Дніпра ». За його словами, незважаючи на травму Селезньова, команда буде виходити з тих кадрових ресурсів, які у неї є. Що стосується повернення Селезньова в стрій ... «Поки він не тренується. Але сподіваємося, що до матчу з «Лаціо» він буде готовий», - заявив Маркевич.

Сегодня Спорт

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ