Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Масові пограбування на Закарпатті: за один день зловмисники викрали понад півмільйона гривень

Масові пограбування на Закарпатті: за один день зловмисники викрали понад грошей і коштовностей на суму 512 тисяч гривень. Про це Гал-інфо повідомили у відділі комунікації ГУНП в Закарпатській області.

50-річний мукачівець залишив обідньої пори в неділю свій мікроавтобус «Мерседес» на мукачівському ринку. В салоні лежала барсетка з грішми, машина була незачинена. Цим і скористався невідомий зловмисник, викравши барсетку. Разом із нею пропали гроші в сумі 60 тисяч гривень, 500 доларів і 100 євро, а також документи на машину. Загалом сума заподіяних збитків склала 77000 гривень.

30-річний мукачівський підприємець пішов зранку з дому у справах, а коли повернувся, то виявив, що в його оселі побували, підібравши ключа до вхідних дверей, непрохані гості. З шафи зникли гроші в сумі 260 000 гривень, 3000 доларів та золоті вироби. Загалом зловмисник заподіяв збитків на 350 тисяч гривень.

Третьою жертвою спритних злодіїв став 38-річний житель м.Ужгорода. Чоловік приїхав у неділю до Мукачева, свій автомобіль залишив ввечері на вул.Окружній. Пішов у справах, а сумочку з грошима та документами необачно залишив на передньому сидінні. Цим і скористався невідомий зловмисник, розбивши скло на пасажирських дверцятах. Разом із сумочкою зникли гроші в сумі 55000 гривень, 1000 євро, два мобільні телефони і документи. Сума заподіяних збитків склала 85000 гривень.

За всіма цими фактами поліція розпочала кримінальні провадження, крадіїв розшукують. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ