Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Матч «Карпати» - «Дніпро» судитиме Антолій Абдула з Харкова

Комітет арбітрів Федерації футболу України призначив бригади арбітрів на матчі 19-го туру Прем’єр-ліги в рамках ХХV Чемпіонату України з футболу сезону-2015/2016. Зокрема, гру «Карпати» – «Дніпро», яка відбудеться у найближчу неділю, 20-го березня, на полі стадіону «Арена Львів» у столиці Галичини (початок о 17:00), довірено обслуговувати бригаді арбітрів на чолі з харків’янином Анатолієм Абдулою.

Анатолій Абдула, суддівський стаж якого складає 15 років, а матчі елітного дивізіону чемпіонату України обслуговує з 2008 року, уже 17 разів обслуговував матчі за участі «Карпат». А в нинішньому сезоні побачення харків’янина із «зелено-білою» командою зі Львова буде другим. Причому судив Анатолій Абдула «левів» також у грі з «Дніпром», в матчі першого кола. Більше того, він же обслуговував і гру другого кола карпатівців з дніпрянами у Львові в попередньому сезоні-2014/2015. Таким чином утретє поспіль галичан з дніпрянами судитиме арбітр зі столиці Слобожанщини. Подібне у футболі трапляється не часто.

Загалом за суддівства Анатолія Абдули карпатівці виграли п’ять поєдинків, двічі зіграли внічию і десять матчів програли. У цих іграх «зелено-білі» 14 м’ячів забили і 23 пропустили. 

ФК «Карпати»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ