Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Матч «Карпати» - «Олімпік» дограють 21 лютого

Матч «Карпати» — «Олімпік» буде дограний 21 лютого. Так постановила Дирекція Української прем'єр-ліги, базуючись на рішенні контрольно-дисциплінарного комітету Федерації футболу України, повідомив офіційний сайт УПЛ.
ukr.media

Своїм рішенням КДК ФФУ зобов’язав Дирекцію УПЛ визначити місце, час та дату догравання згаданого матчу 18-го туру Чемпіонату УПЛ.

Відтак, Дирекція УПЛ вирішила, що «Карпати» та «Олімпік»  дограють другий тайм матчу, який мав відбутись 3 грудня, у середу, 21 лютого. Час початку — 14:00.

Нагадаємо, у неділю, 3 грудня, у Львові арбітр Катерина Монзуль ухвалила рішення зупинити матч «Карпати» — «Олімпік» через сильний снігопад. Вона не дозволила командам розпочати другий тайм через сніг, який повністю вкрив поле. Служби стадіону «Україна» разом з вболівальниками зробили спробу під час перерви розчистити поле від снігу і частково навіть зробили це. Та оскільки снігопад не припинявся, було ухвалено рішення перенести гру. 

Після першого тайму матчу рахунок був нічийним – 1:1. За львів'ян гол забив Сергій Мякушко на 42-й хвилині, але гості відігрались: на 45-й хвилині відзначився Антон Кравченко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ