Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Матч «Карпати» - «Сталь» судитиме Анатолій Абдула з Харкова

Комітет арбітрів Федерації футболу України призначив бригади арбітрів на матчі 23-го туру Ліги Парі-Матч в рамках ХХVІ Чемпіонату України з футболу сезону 2016/2017. Зокрема, гру «Карпати» – «Сталь», яка відбудеться у найближчу неділю, 2-го квітня, на полі стадіону «Арена Львів» у місті Лева (початок – о 14:00), довірено обслуговувати бригаді арбітрів на чолі з харків’янином Анатолієм Абдулою.

Анатолій Абдула (зріст – 180 см, вага – 82 кг) народився 12-го листопада 1976 року. Мешкає у Харкові. Має вищу освіту – закінчив Харківську державну академію фізичного виховання. Суддівством почав займатися у 1999 році.

Матчі елітного дивізіону чемпіонату України Анатолій Абдула обслуговує з 2008 року. Поєдинки за участі «Карпат» судив уже 20 разів. За суддівства Анатолія Абдули карпатівці виграли п’ять поєдинків, тричі зіграли внічию і 12 матчів програли. У цих іграх «зелено-білі» 15 м’ячів забили і 26 пропустили.

У неділю допомагатимуть Анатолію Абдулі асистенти на лінії Валентин Куцев (Київ) та ВолодимирЖурибіда (Луцьк). Функції четвертого арбітра виконуватиме Олександр Дердо (Чорноморськ, Одеська обл.). Спостерігач арбітражу – Євген Геренда (Калуш, Івано-Франківська обл.).

ФК «Карпати»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ