Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Матч «Карпати» - «Волинь» судитиме кримчанин Анатолій Жабченко

Комітет арбітрів Федерації футболу України затвердив арбітрів на матчі 26-го туру Ліги Парі-Матч сезону 2016/2017. Зокрема, поєдинок «Карпати» – «Волинь», який розпочнеться на полі львівського стадіону «Арена Львів» у неділю, 23-го квітня, о 17:00, обслуговуватиме бригада суддів на чолі з 38-річним Анатолієм Жабченком із Сімферополя.

Анатолій Жабченко (зріст – 187 см, вага – 86 кг) народився 23-го лютого 1979 року у Сімферополі. Зайнятися суддівством кримчанин вирішив у 2002 році, тоді ж почав обслуговувати матчі регіонального рівня, а вже за рік почав судити ігри Дитячо-юнацької футбольної ліги України. На професійному рівні дебютував у 2005 році, а до матчів Прем’єр-ліги залучається з сезону 2010/2011. У 2013 році став арбітром ФІФА.

Додамо, що в неділю допомагатимуть Анатолію Жабченку асистенти Микола Левко (Чернівці) та МаксимЧертоляс (Херсон). Функції четвертого арбітра виконуватиме Віталій Романов (Дніпро). Директор матчуФФУ – Олег Кучер (Рівне). Суддівський спостерігач – Сергій Дзюба (Київ).

ФК «Карпати»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ