Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Матч «Ворскла» - «Карпати» судитиме харків’янин Костянтин Труханов

Комітет арбітрів Федерації футболу України призначив суддів на ігри 24-го туру чемпіонату країни серед клубів Прем’єр-ліги сезону 2015/2016. Зокрема, поєдинок між львівськими «Карпатами» та полтавською «Ворсклою», який розпочнеться на полі стадіону «Ворскла» імені Олексія Бутовського у Полтаві в суботу, 30-го квітня, о 17:00, обслуговуватиме бригада арбітрів на чолі з Костянтином Трухановим з Харкова.

Костянтин Труханов (зріст – 180 см, вага – 81 кг) народився 3-го січня 1976 року. Мешкає в Харкові. Має вищу освіту – закінчив Дніпропетровський гуманітарний університет. 

З 2005 року обслуговував регіональні змагання, а з 2007 року почав судити матчі Дитячо-юнацької футбольної ліги та першості України серед аматорів. У 2008–2009 роках працював на поєдинках Другої ліги чемпіонату України, а 2009–2012 – Першої. З 2012 року обслуговує матчі Прем’єр-ліги.

Зазначимо, що раніше шляхи арбітра зі столиці Слобожанщини Костянтина Труханова та львівських «Карпат» перетиналися п’ять разів. В цих іграх «зелено-білі» по здобули одну перемогу, один раз зіграли внічию і тричі зазнали поразки. При цьому у ворота суперників вони забили 5 м’ячі, а в свої пропустили 8. 

У суботу асистентами Костянтина Труханова будуть працювати Ігор Альохін (Хмельницький) та ОлегПлужник (Харків). Функції четвертого арбітра виконуватиме Дмитро Кутаков (Бровари, Київська обл.).Cпостерігачем арбітражу на грі буде Геннадій Коваленко (Київ).

ФК «Карпати» 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ