Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Майк Тайсон травмувався під час розваг

Спортсмен звернувся за медичною допомогою після того, як ще на свята не зумів приборкати ховерборд - дошку, яка рухається за допомогою магнітного поля. Про це повідомляє "Contact Music".

Тайсон хотів похвалитися у соцмережі, як він хвацько управляється з чудо-машиною. Але, не втримавшись на ховерборді, боксер упав на підлогу.

"Я думав, що було б добре об'їздити ховерборд моєї дочки, але це виявилося поганою ідеєю", - написав Майк у Twitter під відеороликом свого фіаско.

Та як з'ясувалося, отримана Тайсоном травма виявилася куди серйознішою, ніж здалося на перший погляд. Спортсмен змушений був посеред ночі звернутися до лікарів через сильні болі у спині. Про що й розповів лише зараз журналістам.

"Я відправився до свого лікаря о 3-й ночі бо в мене був сильний біль. На щастя, я не зламав кістки, просто залишив кілька гематом", - розповів 49-річний Майк.

Тепер боксер вважає, що на таких засобах пересування як ховерборд мають бути вказані вікові обмеження.

"Вони повинні бути заборонені всім, хто старше 18 років. Моя дочка може зіграти в теніс, стоячи на ньому. Як тільки мої діти прокидаються, вони стають на свої ховерборди, на них вони відправляються до ванної кімнати. Нам навіть довелося зробити для них там невелику парковку. Нове покоління з легкістю справляється з такими новинками. За ними майбутнє", - сказав Майк.

ТаблоID

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ