Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Майстер лісу отримав хабар за незаконне вивезення деревини

Працівники Управління захисту економіки у Львівській області 18 жовтня затримали майстра лісу під час отримання ним неправомірної вигоди за безперешкодний вивіз незаконно зрізаної деревини, повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

Як встановили правоохоронці, майстер лісу одного з державних лісогосподарських підприємств, зловживаючи службовим становищем, вимагав та одержав неправомірну вигоду в розмірі три тисячі гривень за безперешкодне вивезення із ввірених йому лісових угідь незаконно зрізаної деревини. Працівники поліції затримали посадовця під час отримання ним коштів.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України. Санкція статті передбачає покарання – штраф від тисячі п’ятисот до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення волі на строк від трьох до шести років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Наразі поліцейські перевіряють зловмисника на причетність до скоєння інших подібних правопорушень, проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ