Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Майже не вірю у проведення чемпіонату світу в Росії, - Роберто Моралес

Відомий футбольний коментатор Роберто Моралес має сумніви, що Чемпіонат Світу з футболу 2018 року відбудеться в Росії. Своїми міркуваннями він поділився в інтерв’ю сайту «Футбол 24».

«Коли розпочиналися ці всі розбірки (корупційний скандал у ФІФА, - ред.), я вважав, що крайній термін, коли можна відібрати чемпіонат світу – це за три роки до його початку. Тому що величезну комерційну подію навіть економічно розвиненим країнам не так і просто підхопити. Передові країни, на відміну від країн авторитарних (або таких, як Україна, яка взяла чемпіонат Європи, не думаючи про наслідки, і серйозно на цьому програла в грошах), завжди думають про гроші – щоб їх заробити, а не втратити.

Але процеси зараз пішли дуже активно. Ті ж санкції – це не просто так. За динамікою подій, які відбуваються скрізь, я б сказав, що вже майже не вірю у проведення чемпіонату світу в Росії. Хтось вважатиме, що це позиція антиросійська, але тут якраз мій погляд базується на речах, які відбуваються де завгодно – від ООН до ринку нафти. Ми зараз бачимо речі, які неможливі без домовленості між величезною кількістю світових економічних гравців», - сказав він. 

Додамо, що Роберто Моралес зараз проходить службу в Збройних силах України, на був призваний під час чергової хвилі мобілізації. Інтерв’ю було записане під час відпустки у Трускавці.

«Футбол 24»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ