Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Мазяр, Тлумак та Толочко – кандидати на посаду головного тренера «Карпат»

Відразу за чищенням футболістів в "Карпатах" розпочався пошук головного тренера.

Кілька днів тому керівництво "Карпат" запросило гравців команди для індивідуальних бесід, після яких відразу п'ятеро футболістів поставили крапку в своїх відносинах з львівським клубом. Це Муртаз Даушвілі, Денис Кожанов, Тарас Пучковський, Євген Неплях і Андрій Гітченко.

За інформацією "Експресу", Олег Лужний в "Карпатах" не залишиться. Лужний готовий працювати, але для цього йому потрібні нові футболісти. І не вільні агенти або власні вихованці, а якісні куплені гравці, які хочуть адекватних зарплат. На таке власник клубу не погоджується. Він навпаки, хоче ще більше урізати бюджет команди.

Зараз найбільш імовірним кандидатом, з яким вже, кажуть, провели попередні переговори і який дав згоду, є Володимир Мазяр, який на даний момент очолює "Верес".

Правда тільки на ньому власник "Карпат" не зупиняється. У списку можливих наставників є власний вихованець, нині тренер дубля Андрій Тлумак, у якого, правда, поки немає тренерського диплома "Pro". Він, хоч і закінчив недавно тренерські курси, має на руках лише диплом "А". Диплом "Pro" йому світить тільки в березні наступного року. Схожа ситуація і з Романом Толочко, який теж в списку можливих кандидатів.

Експрес

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ