Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Медпрацівники Центру реабілітації військових придбали автомобіль для потреб ЗСУ

Фото: Луцька міська рада
Фото: Луцька міська рада
Фото: Луцька міська рада
Фото: Луцька міська рада
Фото: Луцька міська рада
Фото: Луцька міська рада
1/3
Луцька громада підготувала до відправки в зону бойових дій черговий автомобіль. До бійців на передову лінію поїде повнопривідний дизельний позашляховик КІА. Про це повідомили 8 серпня у пресслужбі Управління інформаційної роботи Луцької міської ради

Траспортний засіб придбано коштом колективу Центру реабілітації учасників бойових дій Луцької міської територіальної громади. Медпрацівники центру перерахували на потреби ЗСУ частину власного заробітку – близько 160 тисяч гривень.

Це вже третє авто, яке з початку війни придбав для захисників персонал центру за сприяння Луцького міського голови Ігоря Поліщука.

“Працівники комунальних підприємств, установ, закладів продовжують долучатися до придбання всього того, що необхідно нашим Збройним силам, –  розповів Ігор Поліщук. – Цього разу гарну ініціативу проявили працівники реабілітаційного центру для учасників бойових дій і придбали отакий автомобіль. Позашляховик повністю обслужено, відремонтовано дрібні неполадки, і сьогодні ми передаємо його в 67-му бригаду для наших захисників-  лучан, які служать неподалік Лиману. Волонтер Сергій Балицький доставить  цей автомобіль на місце уже в найближчі дні”. 

Ігор Поліщук зазначив, що з початку повномасштабного вторгнення підрозділам ЗСУ Луцька громада передала вже більше 40 автомобілів. Транспортні засоби  придбано за кошти працівників міської ради, установ, закладів та комунальних підприємств. “Потреба в автомобілях на фронті є постійно. На жаль, вони ламаються, потрапляють під обстріли. Тому будемо продовжувати цю роботу, щоб допомагати нашим захисникам стільки, скільки буде необхідно”, – наголосив  міський голова.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ