Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Медведчук закликає до окупації Одеси, якщо Україна не підпише капітуляцію

Кум Путіна і колишній глава забороненої партії "ОПЗЖ" Віктор Медведчук закликає до окупації Одеси та інших міст, якщо Україна не погодиться на капітуляцію, запропоновану росією.
Фото: GETTY IMAGES

Про це йдеться в інтерв'ю для ТАСС

Він заявив, що рф повинна окупувати "Одесу та інші міста", якщо Київ відмовиться від путінської "мирної пропозиції", в якій той закликає віддати чотири області та Крим, а також погодитися на позаблоковий статус.

Колишній депутат Ради також повторив кремлівські наративи про "ляльководів заходу", "партії війни", "нелегітимного Зеленського", "антинародний режим" тощо.

"Дуже влучний вираз - "звільняти" ("Одесу та інші міста" - ред.).

Інтереси безпеки росії диктують необхідність подальших бойових дій з метою боротьби з неонацистським режимом для досягнення повної демілітаризації та денацифікації.

При цьому добре видно, що інтереси режиму Зеленського та інтереси українського народу прямо протилежні. Українці хочуть миру, а Зеленський із західними ляльководами - війни, навіть ціною винищення українського народу. І цей народ потрібно від цієї злочинної нацистської влади звільняти", - сказав він. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ