Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

"Мерседес" вилетів на тротуар: мати - загинула, дворічна донька - у лікарні

1 січня у містечку Шепетівці (Хмельницька область) на вулиці Судилківській близько 17.00 сталася жахлива дорожньо-транспортна пригода. За повідомленням сектору комунікації поліції Хмельницької області, водій автомобіля "Мерседес" збив маму з донькою та зник з місця події, покинувши авто. Про це повідомив сайт міста Шепетівка.

21-річна жінка загинула на місці події, а дворічна дівчинка на момент прибуття швидкої була жива. Медики доправили дитину до реанімаційного відділення Шепетівської центральної районної лікарні. Наразі поліція шукає водія.

За словами свідків, трагедія сталась прямо на очах чоловіка. Автівка летіла із такою швидкістю, що налетіла на пам'ятний знак 400-річчя Шепетівки. Загибла жінка в цей час везла свою доньку в колясці тротуаром.

Згодом стало відомо, що ймовірного винуватця трагічної ДТП затримали. Ним виявився місцевий житель, який уже сидів за гратами. Про це 112 каналу повідомила речник ГУНП в Хмельницькій області Інна Глега.

Вона додала, що постраждала в результаті ДТП дитина перебуває в реанімації місцевої лікарні, стан її здоров'я оцінюється як важкий.

shepetivka.com.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ