Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Мешканець Славська збував канабіс через Facebook messenger

На лаві підсудних опинився 27-річний мешканець Славська, якого обвинувачується у збуті особливо небезпечного наркотику. Про це повідомили в пресслужбі Прокуратури Львівщини.

За процесуального керівництва Стрийської окружної прокуратури завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт відносно 27-річного чоловіка за фактами незаконного придбання, зберігання та збуту особливо небезпечного наркотичного засобу (ч. 1 ст. 307, ч. 2 ст. 307 КК України).

Слідством встановлено, що на території Славської територіальної громади обвинувачений збував канабіс місцевим мешканцям. «Клієнти» домовлялись про покупку через переписку в додатку Месенджер. Після чого покупці скидали гроші на банківську карточку фігуранта, а сам товар отримували при особистій зустрічі.

Під час обшуків за місцем проживання чоловіка виявлено та вилучено заготовлені для продажу наркотики, розфасовані у зіп-пакети, електронні ваги та прилади для фасування.

Досудове розслідування здійснюють слідчі Стрийського районного управління поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області, за оперативного супроводу СКП вказаного відділення поліції.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ