Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Мешканка Донецька намагалася незаконно вивезти на окуповану територію трирічну дитину

Мешканка Донецька намагалася незаконно вивезти на окуповану територію трирічного хлопчика. Як повідомляється на сайті головного управління Національної поліції у Донецький області, жінка не є його матір'ю і не мала при собі свідоцтва про народження дитини.

До з'ясування всіх обставин дитину помістили в міську лікарню Артемівська. Лікар заявив, що здоров'ю хлопчика нічого не загрожує.

Жінка, яка вивозила дитину, заявила, що вона вже півтора року живе з нею, у хлопчика є бабуся в Макіївці, а місце перебування його матері невідоме, але імовірно, що вона теж проживає на окупованій території.

Співробітники Артемівського відділу поліції просять усіх, хто володіє будь-якою інформацією про родичів малюка звертатися за телефонами 0668946449 (старший інспектор поліції Віталій Микита), 102 або 0504733055 (чергова частина Артемівського ВП).

"У разі, якщо найближчим часом не будуть знайдені родичі дитини, хлопчик, найімовірніше, буде переданий у будинок малятка", - сказано також у повідомленні поліції.

Нагадаємо, 21 квітня 2015 року повідомлялося, що бойовики на машинах із чеченськими номерами вивезли до Росії 25 дітей-інвалідів.

НВ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ