Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Мешканців Золочівщини запрошують на спортивне свято

Золочівський парк "Здоров‘я" цієї суботи, 31 жовтня, стане простором спорту та здорового життя. Про це повідомили 28 жовтня Гал-інфо у пресслужбі ЛОДА.

Тут Львівський обласний центр «Спорт для всіх» за підтримки місцевого осередку організації та управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА організують чимало змагань, майстер-класів та естафет.

Спортивне свято розпочнеться о 12.00.

Захід «Спорт для всіх у парках і скверах» для Золочева не новий. Щороку він збирає дітей з батьками, вихованців місцевого центру «Спорт для всіх» та молодь, що живе активно.

Цьогоріч у програмі спортивного свята крос, майстер-клас з скандинавської ходьби, волейбол, естафети руханки під музику, змагання зі стрибків на скакалці та підтягувань.

«Одним із улюблених місць проведення вільного часу для мешканців Львівщини завжди були і залишаються парки, сквери та облаштовані зони відпочинку. Такими заходами ми прагнемо показати, що займатись спортом можна й тут — весело, цікаво та продуктивно», — розповідає заступниця директора Львівського обласного центру «Спорт для всіх» Ірина Підлужна.

Нагадаємо, нещодавно у Золочеві відкрили сучасний спортивний простір з майданчиком для занять ігровими видами спорту і тренажерним комплексом.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ