Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Мілевський і Динамо: знову сумний фінал

Артем Мілевський залишить брестське Динамо. Повідомило видання FootballHub.

Цю інформацію підтвердила прес-секретар клубу Ольга Хижнікова в інтерв’ю одному із місцевих ЗМІ.

"Дійсно, Динамо Брест попрощається із Артемом Мілевським і Олексієм Гавриловичем. Павло Савицький також в найближчим часом залишить команду. Він переведений на індивідуальний режим тренувань і до заявки не потрапляє. Зважаючи на трансферну вартість гравця, прийнято рішення стосовно його продажу. Причини за які Динамо прощається із цими гравцями клуб не розголошує. Прощаємось із повагою і сподіваємось, що ці гравці знайдуть достойні варіанти для продовження кар’єри", - зазначила Ольга Хижнікова.

Варто додати, що один із футболістів про прощання з якими оголосила прес-секретар є капітаном команди (Олексій Гаврилович). Ряд місцевих ЗМІ зазначає, що таке рішення може бути вмотивоване не належним рівнем дисципліни футболістів, однак офіційного підтвердження, чи спростування цієї інформації немає.

В складі брестського клубу Мілевський виступає із 2017-го року і мав статус гравця основного складу. За рік у Динамо Артем зіграв 36 матчів в яких відзначився 10 голами, та 14 результативними передачами.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ