Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Міліція Львова не пов'язує вибухи з подіями на Закарпатті

Львівська міліція не пов'язує вибухи у Львові з подіями на Закарпатті. Про це сьогодні, 14 липня, під час брифінгу повідомив начальник львівського міського управління міліції Павло Герасим.

нгана"Поки що ми не пов'язуємо ці вибухи з подіями на Закарпатті, у них своя подія, у нас своя. Ми працюємо, перевіряємо всю можливу нформацію, всіх причетних до цього", - сказав він.

Начальник міліції Львові запевнив, що правоохоронці працюють у штатному режимі, проводять розслідування, перевіряють всю інформацію, яка надходить з приводу вибухів.

Міський голова Львова Андрій Садовий натомість висловив переконання, що вибух вчинений виключно з метою залякати мешканців Львова і дестабілізувати ситуацію.

"Всі ці події ми повязуємо виключно з війною. Ворог хоче нас налякати, але нічого у нього не вийде. Ми повинні бути згуртованими, уважними, зберігати спокій і повідомляти міліцію чи міську раду про будь-які підозрілі предмети та інші підозрілі речі в місті. Нічого у них не вийде, ми вже биті", - запевнив Садовий.

Нагадаємо, сьогодні, 14 липня, приблизно між 9.30 та 10 ранку пролунали два вибухи в опорних пунктах Шевченківського райвідділу міліції у Львові на вул. Плуговій та вул. Ю. Липи. Від вибухів зазнали важких травм 24-річний інспектор міліції та 31-річна інспекторка. Також постраждали ще дві жінки. Правоохоронці порушили провадження за статею "Тероризм".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ