Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Мінекономіки провело обговорення Плану України в рамках Ukraine Facility

У четвер, 31 серпня, відбулася зустріч з представниками громадських організацій в рамках публічних обговорень Плану України, передбаченого програмою Ukraine Facility на 2024-2027 роки. Про це повідомили у пресслужбі Міністерства економіки.
Фото: Depositphotos

У ході зустрічі учасники обговорили ключові питання, пов’язані з підготовкою та реалізацією Плану України, а також подальші дії та участь громадського сектору у цьому процесі.

З боку Міністерства економіки участь у зустрічі взяв заступник Міністра економіки України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Олексій Соболев.

Під час події Олексій Соболев представив головні теми Плану України, над якими працює Уряд, ключові напрямки подальшої роботи та можливості для громадського сектору долучитися до розробки стратегій розвитку.

“Активна участь громадського сектору в реалізації програми Ukraine Facility — один з ключових принципів нашої роботи над Планом України. За всіма ключовими напрямками роботи ми залучаємо широке коло учасників як з-поміж представників бізнесу, так і з представників громадського сектору. У ході цих дискусій ми прагнемо скоординувати нашу позицію та посилити співпрацю задля найякіснішого результату в інтересах усієї країни”, — зазначив Олексій Соболев.

Під час обговорення учасники зустрічі поділилися своїми очікуваннями від реалізації програми Ukraine Facility, вказали на пріоритетні напрямки змін, обговорили параметри подальшої співпраці, а також погодились надалі підтримувати активний діалог у ході підготовки Плану України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ