Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Війна з Росією

Міноборони запустило мовлення власного телеканалу “Армія ТБ”

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення видала ліцензію Центральній телерадіостудії Міністерства оборони на супутникове мовлення з логотипом "Армія ТБ".
Фото ілюстративне

За відповідне рішення члени регулятора проголосували одноголосно на засіданні 23 березня, передає Укрінформ.

Повідомляється, що строк дії ліцензії становить 10 років, мовлення - 24 години на добу.

"Військові створюють телеканал, який розвіює туман війни, збільшує кількість і якість матеріалів як з фронту, так і матеріалів про військо, озброєння, безпеку, про військових, про волонтерів, про проблеми, про перемоги й так далі", — сказав журналіст, медіаменеджер і продюсер, а нині військовослужбовець Ілларіон Павлюк. 

За його словами, "Армія ТБ" вестиме мовлення на теми про військових і для військових, але з подачею "для всіх". Команда телеканалу — це фахові медійники, які служать зараз у ЗСУ, колектив на 90% складатиметься саме з військових.

Телеканал ставить за мету покращувати інфогігієну та збільшити в ефірі кількість кваліфікованих експертів з армії, "щоб загалом аналітика й експертиза стала більш фаховою".

"Ми хочемо робити продукт а ля military discovery - спецпроєкти, які цікаво розповідають про озброєння та військових, ми хочемо давати аналітику здорової людини, яка не буде спиратися на припущення нефахівців", — зауважив він.

Зазначають, що буде і частка розважального контенту для підняття морального духу.

Крім того, Павлюк додав, що телеканал є некомерційною структурою і планує співпрацювати у майбутньому з іншими незалежними медіа.

Як відомо, Міноборони має власну радіостанцію «Армія ФМ».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ