Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Місто може не справитися з якісним освоєнням коштів -- Тетяна Крушельницька

Місто може не справитися з якісним освоєнням коштів. Так вважає депутат львівської міськради Тетяна Крушельницька, коментуючи «Гал-info» передбачені міським бюджетом на 2007 рік суми на розвиток.
«Говорити про те що 180.1 млн грн. є замалою чи завеликою сумою бюджету розвитку не вчасно, оскільки це лише запланована цифра і якою вона буде точно ще не відомо. Перелік об'єктів, видатки на які будуть проводитись за рахунок коштів бюджету розвитку, буде поданий на затвердження радою до 1 лютого цього року. Що ж до дефіциту бюджету розвитку в 92 млн. грн. то я взагалі проти запозичень. Я розумію що у всьому світі все тримається на запозиченнях, але якщо б зараз було б висунуто на голосування це питання я б проголосувала «проти». Не через значну суму, а через те що досвід підказує що Львів не вміє якісно освоювати кошти. Яскравий приклад День міста, коли гроші були освоєні не якісно – про це твердять як прості мешканці так і експерти, які не задоволені станом відновлювальних робіт на площі Ринок, та і загалом по місту. Крім того є сумніви що вдасться взагалі освоїти стільки коштів – в минулому році управління ЖКГ не змогло використати кошти, які пропонувалось взяти з природоохоронного фонду на впорядкування територій деяких парків» -- сказала в коментарі «Гал-info» Крушельницька.     
Нагадаймо що сьогодні сесією міськради в цілому було прийнято бюджет міста на 2007 рік. Доходи міського бюджету розвитку плануються в сумі 88 100 тис грн., з них 35 млн. грн. за рахунок надходження коштів від відчуження майна підприємств комунальної власності, 53 млн. грн. надходження від продажу землі та 70 тис. грн. від відсотків за користування позиками, які надавались з місцевих бюджетів. Видатки бюджету розвитку плануються в сумі 180 100 тис грн., в тому числі за рахунок запозичення – 92 млн. грн.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ