Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Міжнародний Червоний Хрест надає "гумдопомогу" окупантам у Маріупольському районі

Міжнародний Комітет Червоного Хреста забезпечує окупантів в тимчасово окупованому смт Мангуш Маріупольського району гуманітарною допомогою.

Фото: канал Петра Андрющенка

Учора, 2 березня, організація доставила в Мангуш “гумдопомогу” —  зокрема комп’ютерну та оргтехніку для потреб окупаційної адміністрації. Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко у своєму каналі. 

За його даними, техніку передали так званому "відділу у справах дітей", який сприяє депортації та викраденню дітей України.

Фото: канал Петра Андрющенка

Також гумдопомогу від МКЧХ отримало окупаційне "Управління соцзахисту населення" (УТСЗН), яке залучене до примусової паспортизації українських громадян, та територіальний центр соціального обслуговування.

"Може, місія ЧК вже перестане ховатись та одразу везе дрони та планшети на передову окупантам? Або почне забезпечувати поліцейські катівні в Маріуполі та районі? — запитує Андрющенко. — Уся історія МЧК в Маріуполі за часів окупації — не просто криза або деградація. Це суто використання міжнародної гуманітарної допомоги для спрощення роботи окупантів". 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ