Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

МКП „Львівтеплоенерго” вдало провело експеримент

8 лютого 2006 року під час пошкодження ремонтними бригадами МКП „Львівводоканалу” газопроводу, який забезпечує газом котельню МКП „Львівтеплоенерго” на вулиці Снопківській, 11 було припинено подачу тепла на будинок, який обслуговує котельня, — про це повідомила прес-служба МКП «Львівтеплоенерго».

Адміністрацією підприємства «Львівтеплоенерго» було прийнято рішення, що котельню, яка забезпечує  будинок по вулиці Снопківській, 31 тепловою енергією, тимчасово перевести на виготовлення тепла за допомогою спалювання дров. Така необхідність виникла у зв’язку з загрозою замерзання внутрішньо-будинкових мереж.
В найкоротші терміни котельню забезпечили необхідною кількістю дров, зняли газове обладнання та відновили подачу тепла, завдяки альтернативному паливу.
Подача теплової енергії виготовленої з альтернативного палива здійснювалась з 9 лютого 8:00 до відновлення подачі газу (після обіду). Вимушений експеримент пройшов вдало, і без тепла залишались протягом дня хіба що власники автономних газових систем опалення.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ