Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Молодь Львівщини запрошують на Всеукраїнські табори «Хорунжий»

Упродовж 4 червня – 1 липня у місті Ковелі Волинської області відбудуть чотири Всеукраїнських табори «Хорунжий». Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

В межах заходу - базова військова та домедична підготовка, навчання з організації військово-патріотичних і національно-патріотичних заходів на місцях, історичні гутірки, заняття з самозарадності, сплави, вечірні ватри.

Також учасники освоять військові спеціальності: стрілецьку підготовку, тактико-медичну підготовку, розвідувальну підготовку, курс виживання та орієнтування на місцевості.

Метою заходу є практична підготовка молоді до виконання обов’язку із захисту незалежності й територіальної цілісності України, а також відпрацювання військових навиків, що натомість сприятиме підвищенню престижу військової служби.

Орієнтовні дати проведення таборів:

- «Хорунжий І» – 4-10 червня;

- «Хорунжий ІІ» – 11-17 червня;

- «Хорунжий III» – 18-24 червня;

- «Хорунжий IV» – 25 червня - 1 липня.

Загалом у чотирьох таборах візьмуть участь 280 осіб із областей України та Києва, серед яких – представники військово-спортивних і військово-патріотичних клубів, військових ліцеїв віком від 14 до 18 років.

Витрати на проживання, харчування та проїзд в одну сторону здійснюються за рахунок організаторів.

Інформацію про осіб, які бажають взяти участь у таборі, необхідно подати до 2 травня (охочі взяти участь у таборах «Хорунжий І», «Хорунжий ІІ») та до 15 травня (охочі взяти участь у таборах «Хорунжий ІІІ», «Хорунжий ІV») на електронну адресу: [email protected].

Детальніше про захід можна дізнатися на Facebook-сторінці табору ««Хорунжий» – патріотичний освітній проект Мінмолодьспорту».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ