Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Молодіжка «Карпат» зіграє сім спарингів

Паралельно з першою командою «Карпат» підготовку до другої частини чемпіонату України сезону-2017/2018 розпочала й «зелено-біла» молодіжка. Про плани молодих «левів» на зиму Інформаційному центру ФК «Карпати» розповів старший тренер команди Олександр Чижевський.

«Відпустка у нас закінчилася на Різдво. 9-го і 10-го січня команда пройшла поглиблений медогляд і традиційно склала тести. А з 11-го числа розпочалися робочі будні – перший тренувальний збір, який завершиться 26-го січня. Перші три дні – це був втягуючий цикл занять. На Старий Новий рік, 14-го січня, дали хлопцям вихідний, а починаючи з сьогоднішнього дня працюємо з максимальними навантаженнями. Поєднуємо роботу з м’ячами (тренування техніко-тактичного характеру проводимо на штучному полі клубної бази в Брюховичах) із кросовою підготовкою, заняттями в тренажерному залі, фітнесом тощо. Хлопці чудово розуміють, що взимку необхідно закласти належний рівень функціональної готовності, аби уже з першого офіційного матчу весняної частини чемпіонату ми могли з першої і до останньої хвилини діяти у високому темпі.

Окрім тренувань, в наших планах на перший збір є й три контрольних поєдинки. Перший з них зіграємо у найближчу суботу, 20-го січня. Питання, хто буде нашим спаринг-партнером, вирішиться завтра, максимум у середу. А от з ким ми зіграємо 23-го та 26-го січня, вже відомо – відповідно з юніорами рівненського «Вереса» та «Карпатами» U-19. Перша гра відбудеться на штучному полі стадіону «Сокіл» (початок – о 13:30), а карпатівське дербі пройде на тренувальному полі клубної Академії футболу (початок – о 14:00). Грою з одноклубниками-юніорами ми завершимо перший збір і надамо команді два вихідних.

Другий збір заплановано на період з 29-го січня по 10-е лютого. Упродовж нього, окрім тренувань, плануємо провести чотири спаринги. 31-го січня хотіли зіграти з винниківським «Рухом», але наразі підтвердження від «жовто-чорних» ми не отримали, тому наразі шукаємо інший варіант. 3-го лютого зустрінемося з друголіговим ФК «Львів», а 7-го числа у Львові зіграємо проти ще одного представника Другої ліги – «Ниви» з Тернополя. Останній поєдинок в рамках підготовки проведемо 10-го лютого у гостях проти стрийської «Скали», яка також грає у Другій лізі. А з 11-го лютого розпочнеться вже безпосередня підготовка до гри 20-го туру із «Зорею», яку ми зіграємо на своєму полі 17-го лютого», – розповів Олександр Арсенійович.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ