Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Молодіжна команда "Карпат" на виїзді програла "Олександрії"

Молодіжна команда ʺКарпатʺ на виїзді протистояла ʺОлександріїʺ. Львів’яни на три голи суперника відповіли лише одним. Про це повідомили в Інформаційному центрі ФК ʺКарпатиʺ.

Арбітр – Анатолій Абдула (Харків).

Асистенти арбітра: Семен Шлончак (Черкаси), Володимир Шланчак (Городище, Черкаська обл.).
Четвертий арбітр – Денис Федан (Олександрія, Кіровоградська обл.).

Спостерігач арбітражу – Валерій Курганов (Олександрія, Кіровоградська обл.).

ʺОЛЕКСАНДРІЯʺ U-21: Білик, Прокопчук, Соколов, Гура, Литвяк, Новіков (Віктор Сезар, 73), Алмейда Тейшейра (Дудка, 46), Глоба (Дубенков, 65), Івахно, Куліш (Хрієнко, 83), Мельник (Кобеляш, 78).
Запасні: Ярошевич, Устименко.
Старший тренер – Олександр Ломко.

ʺКАРПАТИʺ U-21: Артим, Слива, Авраменко, Векляк, Харжевський, Мохамед (Панчишин, 73), Козак (Бичек, 80), Сільченко, Кіриленка (Жозеф, 69), Грисьо (Руніч, 62), Лях (Притула, 34).
Запасні: Задерейко, Куртяк.
Старший тренер – Любомир Вовчук.

Голи: Литвяк, 9, 30, 78 – Мельник, 39 (авт.).

Попередження: Дудка, 50, Соколов, 90+2 – Авраменко, 35, Векляк, 71, Притула, 71.

Перший гол олександрійці забили вже в дебюті поєдинку завдяки сильному удару Богдана Литвяка. Вдруге вони відзначились після навісу з флангу у штрафний майданчик, де все той же Литвяк переправив круглого вже у порожні ворота. Проте під завісу першого тайму ʺлевиʺ зуміли відіграти один м’яч: Кірил Кіриленка завдав удару у дальній кут воріт та круглий зрикошетив від голови гравця ʺжовто-чорнихʺ Олександра Мельника, зачепив поперечину та влетів у сітку – 2:1.

Здавалось, що після перерви карпатівці зможуть дотиснути суперника та здобути бодай нічию у цьому протистоянні. Але іншої думки був Богдан Литвяк, який використав свій вихід віч-на-віч з голкіпером, оформив хет-трик та приніс своїй команді перемогу у матчі проти львівських ʺКарпатʺ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ