Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Політика

Молодіжні ради Львівщини домовилися співпрацювати

Меморандум передбачає політичний, громадський та професійний розвиток молоді Львівської області. Про це повідомляє пресслужба Львівської ОВА.
Фото пресслужби Львівської ОВА

Молодіжна рада при Львівській ОВА та молодіжні ради територіальних громад краю підписали меморандум про співпрацю.

Представники молодіжних рад 24 ТГ Львівщини зібрались у Львівській ОВА, щоб підбити підсумки роботи за минулий рік, обговорити основні акценти, виклики, проблеми та потреби, а також напрацювати спільне бачення роботи на 2023 рік.

«Радий бачити молодих, цілеспрямованих, впевнених людей, які прагнуть лідерства. В такі темні часи це важливо як ніколи. Я б хотів, щоб згодом керівників молодіжних рад під час таких зустрічей було в рази більше, кожна ТГ мала свою Молодіжну раду. Адже участь молоді в активному суспільному житті – запорука вільного та прогресивного майбутнього. Саме ви – це майбутнє. Поки хлопці і дівчата борються на фронті, захищаючи державу, на наших плечах є величезна відповідальність – розуміти це і робити все, щоб Україна розвивалась. Дякую кожному за те, що ви залишились вдома і прагнете будувати країну пліч-о-пліч. Готові усіма можливими способами вам допомагати», – наголосив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

Наприкінці зустрічі відбулось підписання меморандуму між Молодіжною радою при Львівській ОВА та Молодіжними радами територіальних громад Львівщини. Меморандум передбачає політичний, громадський та професійний розвиток молоді Львівської області, підвищення її активності та рівня громадянської свідомості, сприяння консолідації та координації зусиль членів молодіжних Львівщини.

Зазначимо, у Львівській області функціонують молодіжні ради при 24-ох територіальних громадах – Бориславській, Бродівській, Добросинсько-Магерівській, Дрогобицькій, Жовківській, Золочівській, Кам'янка-Бузькій, Оброшинській, Пустомитівській, Рудківській, Сокільницькій, Стрийській, Стрілківській, Тростянецькій, Ходорівській, Миколаївській, Моршинській, Бібрській, Сокальській, Рава-Руській, Жидачівській, Славській, Турківській та Новороздільській. 

Основне завдання таких рад – максимальне забезпечення молодіжного представництва, щоб представляти інтереси молоді перед органами місцевого самоврядування та влади.

Варто зауважити, що громади зацікавленні у долучені молоді для розвитку своїх міст та сіл, адже управління молоді та спорту Львівської ОВА часто отримує запити від них для допомоги у створенні нових молодіжних рад та стратегуванні чинних.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ