Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

МОЗ рекомендує перенести фінал Кубка України зі Львова

Все через епідеміологічну ситуацію на Львівщині.

З офіційним листом до УАФ звернулося Міністерство охорони здоров'я. Про це на власному сайті повідрмляє Асоціація, наводячи текст звернення:

«Звертаємо увагу на те, що відповідно до аналізу епідемічної ситуації у Львівській області та місті Львові стан захворюваності коронавірусною хворобою COVID-19 продовжує залишатися напруженим. Зокрема, у Львівській області за останній тиждень підтверджено 1196 нових випадків коронавірусної хвороби COVID-19. Особливо складною ситуація є у м. Львові, де за період із 17-го по 23 червня було зареєстровано 574 підтверджених випадки коронавірусної хвороби COVID-19, що становить 48% серед усіх захворілих у Львівській області. 

Аналіз епідемічної ситуації у Львівській області та місті Львові дає підстави вважати, що рішення регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій щодо послаблення протиепідемічних заходів, у тому числі проведення спортивних заходів, не будуть застосовані, що може поставити під загрозу проведення фінального матчу Кубку України з футболу сезону-2019/2020.

Враховуючи викладене, пропонуємо розглянути питання щодо перенесення фінального матчу Кубку України з футболу сезону-2019/2020 зі Львова до регіону з більш стабільною епідемічною ситуацією», - йдеться у листі.

Нагадаємо, як повідомляв «Гал-Інфо» раніше, зі Львова перенесено матч «Карпат» та «Львова».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ