Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

«Муніципальна дружина» за допомогою евакуаторів „заробила” 21 тис. 570 грн

З початку роботи ЛКП «Муніципальна дружина» за допомогою евакуаторів „заробила” 21 тис. 570 грн. Розповів “Гал-info” начальник управління транспорту і зв’язку Микола Шкурган.
«З 23 січня 2006 року з початку роботи евакуаторів до міського бюджету надійшло 21 тис. 570 грн, які заплатили власники неправильно припаркованого авто. В середньому евакуатори забирають 12 машин в день. Відшкодування роботи евакуатора становить 281 гривню, якщо власник відразу забере свій автомобіль, плюс 66 грн за кожну добу перебування на штрафмайданчику. У  відшкодування входять витрати на пальне при роботі евакуатора, транспортування автомобіля та інше. Ймовірно, що ми будемо робити перерахунок цієї оплати і в майбутньому власники неправильно припаркованного авто будуть платити не менше 350 грн», – зазначив Микола Шкурган.
Попри те, за словами начальника управління транспорту і зв’язку зазначив, що для ефективної роботи потрібно ще три евакуатори.
Нагадаємо, 23 січня, Микола Шкурган продемонстрував ЗМІ два нових евакуатори, які придбані за кошти міста. Було оголошено тендер, який виграло ТзОВ «Спецтехсервіс», ціна пропозиції якого була найнижчою – 296 тис. грн за одну машину. 29 грудня два евакуатори на шасі МАЗ 43704-268 були передані для експлуатації львівському комунальному підприємству «Муніципальна дружина». Вантажопідйомність евакуаторів дозволяє перевозити авто до 3,5 тонн.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ