Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Минулої доби на Львівщині через паління сухої трави трапилось 3 пожежі

Як повідомили 9 травня Гал-інфо у прес-службі ДСНС Львівської області, минулої доби через паління сухої трави трапилась 3 пожежі.
Фото: ДСНС

8 травня о 13:59 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу на відкритій території в с. Зубра Пустомитівського район. До місця події виїхав пожежний підрозділ 29 державної пожежно-рятувальної частини м. Львова. Вогнем знищено суху траву та чагарник на площі 10 кв. м. Пожежу локалізовано о 14:20 та ліквідовано о 14:23.

Цього ж дня о 14:58 надійшло ще одне повідомлення про пожежу на відкритій території в м. Яворів на вул. Маковея. Вогнем знищено суху траву на площі 500 кв.м. Рятувальникам 23 ДПРЧ м. Яворів вдалось локалізувати пожежу о 15:17 та ліквідувати 15:26.

О 17:08 надійшло повідомлення про пожежу на відкритій території в с. Шумина Старосамбірського району. Вогнем знищено суху траву та чагарник на площі 1000 кв.м. Рятувальники 27 ДПРЧ м. Старий Самбір локалізували пожежу о 18:30 та ліквідували о 18:56.

Головне управління ДСНС України у Львівській області нагадує про ЗАБОРОНУ СПАЛЮВАННЯ СУХОСТОЮ.

Тож закликаємо громадян відмовитись від спалювання сухої трави! Адже кожен підпал не лише завдає суттєвої шкоди довкіллю, знищуючи живу природу, а й несе загрозу життю людей.

Пам'ятайте, що тільки свідома поведінка і суворе дотримання правил пожежної безпеки допоможе уникнути неприємних наслідків. Бережіть себе та не наражайте на небезпеку оточуючих!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ