Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Минулої доби на Львівщині рятувальники допомогли травмованим туристам-лижникам

31 січня рятувальники Славської пошуково-рятувальної групи надали допомогу 3 травмованим туристам-лижникам.
фото - пресслужба ГУ ДСНС України у Львівській області

Про це інформує пресслужба ГУ ДСНС України у Львівській області.

Зокрема, на лижних трасах гори Тростян травмувалось 2 лижники. Жінка 1981 року народження, мешканка м. Одеса, отримала травму лівої ноги. Дитина 2008 року народження з м. Одеса травмувала ліву руку.

Також цього дня на гірськолижній трасі гори Високий Верх лижниця 1975 року народження, мешканка м. Київ отримала травму правої ноги.

Рятувальники надали потерпілим домедичну допомогу та спустили до підніжжя гір, де передали медикам для надання подальшої допомоги.

Також 31 січня о 15:18 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що поблизу с. Волосянка Стрийського району на горі Ільза потрібна допомога у транспортуванні травмованої туристки-лижниці 2001 року народження, мешканки м. Львова, до карети швидкої медичної допомоги.

Працівники медичної служби не мали змоги дістатись до потерпілої. Тож медики звернулися по допомогу до рятувальників.

Гірські рятувальники доправили до потерпілої медиків, які оглянули жінку та надали їй допомогу на місці події. Надалі надзвичайники за допомогою гірськолижного спорядження доправили потерпілу з переломом правої ноги до карети швидкої медичної допомоги. Дівчину госпіталізували до Сколівської центральної районної лікарні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ