Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Минулої доби на Львівщині зареєстрували 2 пожежі сухої трави

Як повідомили Гал-інфо у прес-службі ДСНС Львівської області, протягом минулої доби на Львівщині зареєстрували 2 пожежі сухої трави.
Фото: ДСНС

5 травня о 12:25 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу на відкритій території в с. Підтемне Пустомитівського району. До місця події виїхали вогнеборці 25 ДПРЧ м. Пустомити. . Пожежу локалізовано о 13:42 та ліквідовано о 13:52. Вогнем знищено суху траву на площі 100 кв.м

Цього ж дня о 15:50 надійшло ще одне повідомлення про пожежу на відкритій території в с. Вовковатиця Бродівського району. Вогнеборцям 40 ДПРП с. Заболотці вдалось локалізувати пожежу о 18:15 та ліквідувати 19:12. Внаслідок пожежі вогнем знищено суху траву та чагарник на площі 2 000 кв.м.

Головне управління ДСНС України у Львівській області нагадує про ЗАБОРОНУ СПАЛЮВАННЯ СУХОСТОЮ.
Тож закликаємо громадян відмовитись від спалювання сухої трави! Адже кожен підпал не лише завдає суттєвої шкоди довкіллю, знищуючи живу природу, а й несе загрозу життю людей.
Пам'ятайте, що тільки свідома поведінка і суворе дотримання правил пожежної безпеки допоможе уникнути неприємних наслідків. Бережіть себе та не наражайте на небезпеку оточуючих!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ