Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Минулої доби на Львівщині знайшли ще два застарілі боєприпаси

Упродовж минулої доби, 17 листопада, на території Львівської області, а саме у Стрийському та Дрогобицькому районах виявили три застарілих боєприпаси часів Другої світової війни.
фото - пресслужба ГУ ДСНС України у Львівській області

Про це інформує пресслужба ГУ ДСНС України у Львівській області.

Зокрема, о 12:30 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що під час земляних робіт в полі поблизу c. Меденичі Дрогобицького району виявили два предмети, ззовні схожі на артилерійські снаряди часів Другої світової війни.

Цього ж дня  о 14:32 до рятувальників надійшло повідомлення про те, що в с. Кути Стрийського району в полі, на відстані 2 км від житлових будинків, виявили предмет, ззовні схожий на боєприпас часів Другої світової війни.

Про факти виявлення небезпечних знахідок повідомили правоохоронним органам та подали заявки до 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України на вилучення та знищення.

Головне управління ДСНС України у Львівській області застерігає мешканців області у жодному разі не рухати підозрілі знахідки. Вони можуть вибухнути, що призведе до травмування та небезпеки для навколишніх.

У разі виявлення боєприпасу чи іншого підозрілого предмета негайно телефонуйте до Служби порятунку за номером 101!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ