Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Минулої доби рятувальники Львівщини 7 разів гасили пожежі

Як повідомили Гал-інфо у прес-службі ДСНС Львівської області, протягом доби 7 грудня рятувальники 7 разів ліквідовували займання в житлових секторах та автомобілі.
Фото: ДСНС

Так о 8:49 надійшло повідомлення про пожежу в с. Верхня Луковиця Стрийського району в дерев’яному житловому будинку площею 54 кв м. На місце було відправлено відділення з Стрийської та Моршинської пожежних частин. Пожежу рятувальникам вдалось приборкати о 10:05 год. Вогонь встиг знищити речі домашнього вжитку на площі 50 ка м, стіни та деревяне перекриття на площі 40 кв м. На місці події ніхто не постраждав.

Того ж дня близько другої години рятувальники здійснили виїзд на пожежу автомобіля "ВАЗ 2106" у м. Червоноград. Вогнеборці прибули за лічені хвилини та пожежу вдалось ліквідувати силами водія та небайдужих жителів ще до прибуття пожежного відділення. Вогонь пошкодив моторний відсік та лакофарбове покриття капоту.

О 16:40 на диспетчерський пункт служби "101" надійшло повідомлення про пожежу в господарській будівлі в м. Пустомити по вул. Коцюбинського 4. На місце пожежі було відправлено відділення пожежної частини м. Пустомити. Прибувши на місце, вогнеборці прийнялись до ліквідації займання водою, та вже о 16:53 повністю ліквідували займання. Вогонь знищив 2 кг сіна, загинули 3 кози та 2 птиці. Було врятовано будівлю.

Ще рятувальники ліквідували займання у гаражі у м. Миколаїв, металевому вагончику сторожа автостоянки у м. Львів та сміттєвому контейнері у м. Броди.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ