Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Минулої доби рятувальники Львівщини двічі гасили пожежі трави

Як повідомили 22 травня у прес-службі ДСНС Львівської області, протягом минулого дня рятувальники двічі ліквідовували горіння сухої трави
Фото: ДСНС

21 травня о 16:20 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу на відкритій території в м. Буськ, де горить суха трава. Пожежу локалізовано о 16:35, ліквідовано о 16:47. Вогнем знищено суху траву та чагарник на площі 700 кв.м.

Цього ж дня о 20:53 виникло горіння сухої трави також на відкритій території в с. Сороки Львівські Пустомитівського району. Рятувальники локалізували пожежу о 21:39 та повністю ліквідували о 21:54. Вогнем знищено суху траву на площі 10 000 кв.м.

Головне управління ДСНС України у Львівській області попереджає, що у спекотну погоду опале листя та суха трава можуть зайнятися у лічені секунди навіть від залишеного недопалка або сірника.

Не випалюйте суху траву та сміття, не розводьте відкритий вогонь поруч із господарчими будівлями, не розкидайте недопалки та сірники на суху трав’яну підстилку.

Стежте, щоб діти не бавилися з вогнем. В разі виникнення пожежі чи іншої надзвичайної ситуації негайно викликайте Службу порятунку за номером 101!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ