Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Минулої доби у трьох ДТП на Тернопільщині травмувалися люди

фото - пресслужба Нацполіції
фото - пресслужба Нацполіції
фото - пресслужба Нацполіції
фото - пресслужба Нацполіції
1/2
Внаслідок автопригод, які трапилися у четвер, 29 липня, на Тернопільщині, троє людей з травмами потрапили до лікарні.

Про це інформує поліція Тернопільської області.

Численні тілесні ушкодження внаслідок падіння зі скутера отримав 17-річний житель села Козівка Тернопільського району. За попередніми даними, хлопець перебував за кермом двоколісного транспортного засобу та наїхав на перешкоду, внаслідок чого перекинувся. Неповнолітнього доправили до лікарні.

Ще дві ДТП сталися у Чортківському районі. Тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості отримала 21-річна пасажирка мікроавтобуса. Подія трапилася приблизно о 20:30 між селами Переволока та Старі Петликівці Бучацької міської громади. Попередньо відомо, дівчина травмувалася внаслідок падіння з салону транспортного засобу. За яких саме обставин – поліцейські з’ясовують.

Також приблизно о 22:00 неподалік від Заліщиків водій автомобіля марки «Volkswagen Passat» не впорався з керуванням та в’їхав у гужову підводу, яка рухалася попереду. Внаслідок цього водій підводи, 68-річний житель села Нагоряни Товстенської селищної громади, отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до лікарні.

Відомості за усіма фактами внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань згідно із статтею 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Триває слідство.
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ