Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Мирон Маркевич залишив «Дніпро»

Спеціаліст не бачить перспектив роботи в дніпропетровському клубі.

Про це тренер сказав в інтерв`ю Спорт-Экспресс в Украине.

"Знаю точно, що в середу на зборах оголосили: клуб існуватиме, планується навіть виїзд команди на тренувальний збір за кордон. А ось якою буде команда - це вже інше питання.

Тепер про майбутнє Дніпра доведеться думати не мені - я подаю у відставку. Про це заявив напередодні керівництву клубу. Не бачу сенсу продовжувати роботу - тим більше, безкоштовно.

Ми живемо у цивілізованому світі, де зароблене чесною працею треба віддавати. А жити цілий рік в невіданні, втрачаючи одного футболіста за іншим - такого в іменитому клубі бути не повинно.

Майже усі гравці роз'їхалися по інших країнах і клубах. Наскільки я зрозумів, прийшов час молодих футболістів і молодих тренерів. Можливо, в цьому є логіка. Не знаю", - заявив тренер.

Також Маркевич зазначив, що попросив у клуба виплатити йому борги із зарплати.

"Я був в Дніпрі три дні. Розмовляв із Стеценко: розповів йому про свої наміри і попросив виплатити належну суму. Я адже не прошу чогось особливого - лише те, що заробив. Але ніякої ясності із цього приводу немає, зі мною грають в мовченку", - каже тренер.

Після Дніпра Маркевич вирішив взяти тайм-аут в тренерській роботі.

"Поки у мене тайм-аут, займуся своєю футбольною школою в рідних Винниках. На цьому етапі нікуди не поспішаю, хоча запрошення у мене є. Але тепер до кожної пропозиції підходитиму зважено, щоб не опинитися в схожій ситуації.

Якби рік тому мені хтось сказав, що таке буде, я б ні за що в житті не повірив. Це ні в які рамки не лізе: минулого року Дніпро був однією з найкращих команд в Європі, а тепер перетворився на колектив фізкультури", - Маркевич.

Раніше повідомлялося, що власник Дніпра Ігор Коломоський вирішив зберегти команду, але пообіцяв скромний бюджет.

Чемпіон

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ