Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Мирослав Хом’як та Олександр Шевченко підписали меморандум про співпрацю та партнерство

Президент Асоціації футзалу Львівщини Мирослав Хом’як та президент Федерації футболу Львівщини Олександр Шевченко сьогодні, 3 травня, у конференц-залі Гал-інфо підписали меморандум про співпрацю та партнерство.

«Вважаю, що футбол та футзал – це одна сім’я, - каже Олександр Шевченко, президент ФФЛ. – Відколи став президентом ФФЛ якраз почав тим займатися тим, щоб увесь футбол Львівщини зібрати в одну родину. Дуже б хотілося, щоб арбітри, які судять футбол, спокійно могли судити футзальні матчі. Якщо буде потрібна моя діяльність у футзалі, обов’язково допомагатиму. Для мене це важливо. Основа мета нашої співпраці – це суддівство. Нікому не секрет, що багато гравців виступають за наші і футбольні і футзальні команди, тому хотілося б досягати компромісу, щоб наші змагання не перешкоджали один одному. Від нашої співпраці очікую лише розвитку футболу у нашому регіоні. Дуже б хотілося, щоб він був найкращим в Україні», - сказав Олександр Шевченко.

«Ідея про підписання меморандуму про співпрацю виникла у Федерації футболу Львівщини, а зокрема у її президента Олександра Шевченка, - каже Мирослав Хом’як, президент АФЛ. – Вважаю, що це прорив відносин між двома громадськими організаціями, які займаються організацією спортивних змагань. Підписання меморандуму про співпрацю та партнерство піде лише нам на користь і Асоціація футзалу Львівщини лише від цього виграє. Федерація футболу Львівщини є координуючим органом, а тому усі свої дії ми повинні координувати та узгоджувати. Вважаю, що ми повинні доповнювати один одного в плані організації спортивних змагань на Львівщині. Ми разом повинні системно організовувати усі процеси , які покращать наше проведення турнірів, чемпіонатів чи інших змагань, які мають відношення як і до футзалу, так і до футболу», - додав президент АФЛ Мирослав Хом’як.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ