Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Митник з Угринова за 12 тис. грн мав пропустити майже 7 тис. пачок цигарок

У суботу, 15 серпня, співробітники УВБ ГУ ДФС у Львівській області затрима інспектора одного з митних постів Львівської митниці ДФС за фактом отримання частини неправомірної вигоди в сумі 4 200 грн із загальної суми 12 600 гривень за сприяння в переміщенні через митний кордон України 6 600 пачок цигарок. Про це повідомили в прес-службі ГУ ДФС у Львівській області.

Окрім цього, при проведенні обшуку помешкання хабарника-митника, виявлено цілий арсенал зброї, зокрема мисливські карабіни, рушниця та гранати із запалами до них.

Інспектору оголошено підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 статті  368 КК України, взято під варту та приймається рішення про обрання йому міри запобіжного заходу.

За результатами проведених УВБ ГУ ДФС у Львівській області заходів, прокуратурою Львівської області внесено відомості в єдиний реєстр досудових розслідувань за фактом отримання неправомірної вигоди ще одним працівником Львівської митниці ДФС, за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України.

Нагадаємо, що раніше Гал-інфо повідомило про затримання у суботув селі Острів Сокальського району двох митників  Угринівської митниці.
 

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ