Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Мюнхенська "Баварія" оголосила про призначення нового головного тренера

Ніко Ковач - новий тренер "Баварії" починаючи з сезону 2018/19. Німецький рекордмайстера і 46-річний фахівець уклали трирічний контракт з 1 липня 2018-го по 30 червня 2021-го року, повідомив офіційний сайт німецького клубу.

В даний момент Ковач займає пост головного тренера "Айнтрахта" (Франкфурт), йому асистує брат Роберт Ковач (44), який буде допомагати і в "Баварії".

"Ми дуже раді, що змогли отримати Ніко Ковача в якості нового головного тренера "​​Баварії". Ніко був гравцем "Баварії", він добре знайомий з багатьма працівниками клубу, знає його структуру. Ми впевнені, що він саме той тренер, який потрібен для майбутнього "Баварії".

Ніко Ковач виступав за збірну Хорватії і захищав кольори "Баварії" з 2001-го по 2003-й рік, провів 34 матчі в Бундеслізі (3 голи). Разом зі своїми братом Робертом він допоміг "Баварії" виграти в 2001-му році Міжконтинентальний кубок, а в 2002-му чемпіонат Німеччини.

Нагадаємо, що нині обов`язки головного тренера мюнхенців виконує Юпп Хайнкес, який очолив команду восени 2017 року після звільнення італійського фахівця Карло Анчелотті. З Хайнкесом "Баварія" здобула шосте поспіль чемпіонство Бундесліги і пройшла до півфіналу Лиги Чемпіонів, де зустрінеться з "Реал Мадрид". 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ